STIRI NOI, STIRI TV, STIRI MOBIL, STIRI VIDEO, STIRI ROMANIA, STIRI MUZICA, STIRI ONLINE, STIRI ONLINE, STIRI VEDETE * * Stiri Info.Net * Inscrie si Promoveaza Gratuit unitatile Turistice din Romania. * Detalii in sectiunea Turism * *

Despre 2012 si Sfarsitul Lumii - Apocalipsa

By Stiri Info.Net on miercuri, 11 ianuarie 2012 with 0 comments

Apocalipsa 2012

Timpul culminant 21 decembrie 2012
Acest timp are acum mai multe nume " Timpul de Trial de pe Pamant "," Ziua Judecăţii "," Timpul de purificare Mare "," Sfarsitul aceastei Creaţiii "," Grabind "," sfarsitul timpului pe care al cunoaştem "," Shift din Evul "," Apocalipsa "si" Armageddon ".
Este prezis că finalizarea Calendarul Maya aduce regenerare pe Pământ, care oferă o trezire la toate cu inimile deschise şi minţile. Mayaşi , Hopis , egiptenii , cabalisti , Esenienii , bătrânii Qero din Peru, Navajo , Cherokee , Apache , Iroquois aliantă , Dogon Trib , şi aborigenii toti cred intr-un final de ciclu apocaliptic pe 21.12.2012.


Maiasii credeau ca 21 decembrie 2012 este punctul culminant al unei serii de evenimente de-a lungul timpului, care duce spre o ultima trezire spirituală a lumii (Apocalipsa 2012). Ei credeau că schimbările sunt în curs de desfăşurare şi vor continua în mod constant accelerarea spre care ne indreptam la această dată.

O parte din misterul 2012 provine de la stele:
La solstiţiul de iarnă din 2012, soarele va fi aliniat cu centrul Caii Lactee pentru prima data in aproximativ 26.000 de ani. Acest lucru înseamnă că "indiferent de energie de obicei, fluxurile de pe Pământ din centrul Caii Lactee va fi într-adevăr, intrerupte pe 21/12/2012 la 23:11 Universal Time ", în conformitate cu Lawrence Joseph .

Pe data de 2 septembrie 1959 a fost inregistrata cea mai mare furtuna magnetica de pe pamant.
Exploziile solare sunt cunoscute ca scaune de masa coronala (CME) si sunt in forma de cornuri.

In urma unor exploziilor solare va fi un colaps total al retelelor electrice si al sistemelor de comunicatii prin satelit care va fi punctul culminant in 2012.
                                                                 
                                                                 Va Urma...Publicitate
sursa foto si embed:YouTube,a1.ro,rtv.net,protv.ro

Postari asemanatoareCategory: Apocalipsa 21 decembrie 2012 , Photo Gallery

COMENTARII

0 comentarii:

Postati un Comentariu