Facebook a achizitionat confirm.io o retea care verifica identitatea utilizatorilor - Stiri de azi

Breaking

Stiri zilnice si informatii

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Facebook a achizitionat confirm.io o retea care verifica identitatea utilizatorilor

Conform siteului oficial confirm.io a fost achizitionat de cea mai mare retea de socializare a momentului. 
Informatia aparuta pe pagina confirm.io ne arata inca o data ce Facebook incearca sa depune toate eforturile pentru a-si cunoaste utilizatorii cat mai bine. 

Confirm.io a apărut pe piață în urmă cu trei ani, dar a înregistrat în acest timp scurt o cifră de afaceri de patru milioane de dolari. Acum, platforma se alătură biroului Facebook din Boston. Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat că achiziÈ›ia a fost destinată să „sprijine eforturile noastre continue de a menÈ›ine comunitatea în siguranță”, dar a refuzat să ofere È™i alte detalii.

Noua tehnologie pusă la dispoziÈ›ia Facebook îi va permite gigantului reÈ›elelor sociale să-È›i ceară să trimiÈ›i, dacă È›i-a fost blocat contul, un act de identitate. Facebook are o politică strictă în ceea ce priveÈ™te utilizarea „numelui tău autentic”, o politică menită să garanteze că oamenii nu creează conturi anonime È™i nici nu fură identitatea altcuiva.

Această politică nu a fost întotdeauna ușor de aplicat. Astfel, este posibil ca o tehnologie ca cea pe care abia a achiziționat-o să poate elimina astfel de probleme. Gigantul social a achiziționat tehnologia Confirm.io și angajații ei, urmând ca, în cele din urmă, compania să închidă produsele sale.
Sursa: playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Responsive Ads Here